Tag: Personal trainer Haarlem - Personal coach Mechelen
 Personal Coach Brugge  thumbnail

Personal Coach Brugge

Published Aug 04, 23
3 min read

Aan het einde van de maand verloor deze groep 4 kilo, terwijl de groep die het zonder beloning deed maar 0,9 kilo verloor. Probeer het zelf uit! Verdeel je vriendengroep in tweeën, de groep die aan het einde van de maand de meeste sporturen gemaakt heeft wint - wedden dat je nu eerder de gym instapt dan zonder uitdaging? Net klaar met je HIIT-training van 20 minuten? Gefeliciteerd! Nu moet je nóg heel even doorgaan.

Als je namelijk al zo ver bent gekomen, en een mijlpaal hebt bereikt, heb je extra veel motivatie om die extra minuten vol te brengen. Zo bereik je je (uiteindelijke) doelen nog sneller. Werkt bovenstaande tip niet voor je? Maak je doelen dan juist klein. Hak ze op in kleine stukjes, dan blijft het leuk en haalbaar.

Zo heb je je schema altijd bij de hand. Je hebt het vast al eerder gehoord, maar dat komt omdat het werkt: wanneer je voorbereidingen treft voor een gezonde week behaal je die gezonde doelen ook vaak. In het weekend je maaltijden preppen kan belangrijk zijn, maar dat is slechts de helft.

Zo lijkt het net alsof de sportafspraak vast staat en je er niet meer onderuit kunt. Niemand wil trainen op een plek waar je het gevoel hebt dat je niet welkom bent als je niet voldoet aan het standaard schoonheidsideaal. Bij Basic-Fit zijn ze van mening dat fitness voor iedereen is en dat jij helemaal zelf bepaalt wat fit zijn precies is.

Maar dat is niet de norm. Ga je liever niet naar de sportschool omdat je geen zin hebt in skyhigh testosteronlevels en briesende en brullende powerlifters? Kies dan voor een sportschool voor vrouwen. De Ladies clubs van Basic-Fit zijn perfect als jij je comfortabeler voelt als je met vrouwen traint.

Extrinsieke motivatie betekent dat je jezelf naar de gym moet slepen op een zondagmiddag, zodat je binnenkort in dat jurkje past voor de bruiloft van je zus. Uit onderzoek blijkt dat mensen die hun doelen alleen baseren op uiterlijke kenmerken automatisch werken aan een negatief zelfbeeld. Train dus omdat het goed voor je gezondheid is, op die manier ben je mooi vanbinnen, en daarmee automatisch ook vanbuiten.

Elke keer dat je bijvoorbeeld iets laat vallen tijdens het schoonmaken kun je denken dat de buiging waarmee je het opraapt een oefening is. Of als je een zware doos moet optillen tijdens het werk? Het duurt misschien langer om resultaten te bewerkstelligen, maar deze standaard activiteiten maken je dag een stuk sportiever.

Denk aan de momenten dat je een mijlpaal behaalde en de keren dat je lol had tijdens een workout. Onderzoek toont aan dat als je je hier op focust je daadwerkelijk actiever wordt. Als je alleen maar aan de negatieve dingen blijft denken is je zin om te gaan sporten natuurlijk ver te zoeken Basic-fit Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram? .

Latest Posts

Kinesist Antwerpen 2000

Published Jun 10, 24
4 min read

Mechelen Thaise Massage

Published Sep 02, 23
10 min read

Thaise Massage Aanbieding

Published Sep 02, 23
4 min read